Werkcode: 426059

Flowers from the market

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Flowers from the market van Shannon Dekker

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Flowers from the market is een collage kunstwerk. Ik vind het altijd een geluksmoment om op de markt een bos bloemen te kopen; gewoon voor mijzelf.
Elke bloem is ontstaan uit stukjes papier uit oude tijdschriften, kranten of behang. Dit schilderij is handgemaakt.
Het spannende aan dit werk is het contrast. Dit uit zich door de kleuren, de ronde vormen tegenover de hoekige vormen, maar ook de manlijke achtergrond tegenover de sierlijke bloemen. Wanneer je een groter kunstwerk besteld, zie je de details nog beter.
Met dit schilderij heb je

Over Shannon Dekker

Shannon Dekker profielfotoIk schilder al zolang ik mij kan herinneren. Ik ben eigenlijk opgeleid als interieurstyliste. Een erg geweldig leuk vak, maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Ik begon steeds meer tijd te besteden aan het maken van kunst. Dit is wat ik wilde doen en wie ik ben.
Door mijn kunstwerken meer diepgang te kunnen geven ben ik papier gaan gebruiken. Ik kies met zorg de foto's en quotes uit oude magazines en kranten om mijn werk nog meer te laten spreken.
I paint with paper..

Alle werken