Fluïde humanoid (1/1)

- Werkcode: 450 756

Ruben van Gogh - smartphoneart over Fluïde humanoid (1/1)

Een portret met een klassieke lichtinval die aan die van Rembrandt of Vermeer, of een andere oude meester doet denken. Maar alleen is de geportretteerde geen mens of historisch figuur, maar een fluïde humanoid. Half mens, half etalagepop, maar op en top androgyn.

Een smartphoneart collage van Ruben van Gogh, bestaande uit elementen van twee foto's: een van een etalagepop in een fotostudio, de ander van een fotoportret van een vrouw. Gezamenlijk leiden zij tot dit digitale schilderij van deze surrealistische buste.

Dit kunstwerk wordt slechts eenmaal verkocht, als unicum. Kunst in een oplage van 1/1. Na verkoop verdwijnt dit werk meteen uit m'n shop. Grijp je kans en koop dit tijdloze, klassieke en moderne, werk.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Fluïde humanoid (1/1) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Fluïde humanoid (1/1)

Koop dit digital art werk Fluïde humanoid (1/1) van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 450 756
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
258,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden