Een Werk aan de Muur shop

Fluistering

- Werkcode: 338759

Sran Vld Fotografie over Fluistering

Radio Kootwijk interessant stukje Nederlandse geschiedenis. Een karakteristiek imposant gebouw dat middenin een natuurlijke omgeving staat. Voor de meesten is het een imposant en karakteristiek gebouw, voor de ander een brok beton en unheimisch. Het is een bijzonder stukje Cultureel Erfgoed en is hoe dan ook: Ruimte die je raakt! Het door Julius Luthmann ontworpen gebouw is een van bekendste voorbeelden van art-decoarchitectuur in Nederland. De symboliek komt terug in de vorm van het gebouw: een sfinx, die je pas ziet als je het doorhebt. Ook de reliëfs bij de entree en aan de achterkant doen faraonisch aan. Door metershoge ramen een fantastisch uitzicht over de heide.
Het mooiste onderdeel van de zenderzaal is de schitterende vloer. Een bezoek waard!
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Fluistering als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Fluistering

Koop de foto Fluistering van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338759
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.