Fluitenkruid tegen donkere achtergrond

- Werkcode: 1 095 451

Theo Felten over Fluitenkruid tegen donkere achtergrond

Fluitenkruid bloeit in het voorjaar, de foto maakte in de maand mei. Op de achtergrond ligt de zwarte grond van een net bewerkte akker. De hagelwitte bloemetjes en de zwarte aarde contrasteren prachtig met elkaar. Let ook op de spinrag die tussen de bloemetjes hangt. De lente is een heerlijke tijd waarin de natuur in al haar schoonheid 'explodeert' en tot groei en bloei komt.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Fluitenkruid tegen donkere achtergrond als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Fluitenkruid tegen donkere achtergrond

Koop de foto Fluitenkruid tegen donkere achtergrond van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 095 451
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden