Ford AC Cobra 427 Shelby 1965

van Jan Keteleer

Ford AC Cobra 427 Shelby 1965 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606098
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 gratis verzending!

Omschrijving

Ford AC Cobra 427 Shelby is een kleine maar zeer krachtige sportwagen, ontworpen door Shelby voor Ford. Ford heeft veel modellen voor de gemiddelde bestuurder maar deze Ford AC Cobra 427 Shelby is bedoeld voor de sportieve rijders die hem op het circuit kunnen gebruiken of deze Ford AC Cobra 427 Shelby uitlaten op het circuit.

Dit schilderij van een Ford AC Cobra 427 Shelby kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen. Het werk heeft een panoramische verhouding en is zeer geschikt om een detail toe te voegen in een werkruimte, showroom of gewoon bij

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken