Ford Anglia 123E Deluxe 1962

van Jan Keteleer

Ford Anglia 123E Deluxe 1962 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606101

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 110 gratis verzending!

Omschrijving

De Ford Anglia 123E Deluxe uit 1962 is een vreemde auto die veel mensen zeker zal doen glimlachen omdat deze Ford Anglia 123E Deluxe in de Harry Potters-films werd gebruikt als vliegende auto. Breng deze Ford Anglia 123E Deluxe uit 1962 naar uw winkel of showroom en uw klanten zullen zich ineens goed voelen en zich hun kindertijd herinneren;

Dit schilderij van een Ford Anglia 123E Deluxe uit 1962 kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen. Het werk heeft een panoramische proportie en is zeer geschikt om in een werkruimte, showroom of gewoon thuis een detail toe te voegen dat indruk maakt op uw bezoekers.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken