Ford Anglia 123E Deluxe driekwart zicht

van Jan Keteleer

Ford Anglia 123E Deluxe driekwart zicht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 739661
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
89 gratis verzending!

Omschrijving

De Ford Anglia 123E Deluxe uit 1962 is een vreemde auto die zeker veel mensen zal doen glimlachen want deze Ford Anglia 123E Deluxe werd in de Harry Potters films gebruikt als vliegende auto. Breng deze Ford Anglia 123E Deluxe uit 1962 in uw winkel of showroom en uw klanten zullen zich plots goed voelen en terugdenken aan hun kindertijd;

Dit schilderij van een Ford Anglia 123E Deluxe uit 1962 kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken