Ford Anglia voor de Union Jack van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 659821
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De Ford Anglia is een wat vreemde auto uit de jaren '60 van de vorige eeuw. Misschien zie je zo'n Ford Anglia niet elke dag, maar je kent hem wel. Het is de auto waar Harry Potter mee vliegt in een verhaal. Britten hebben echt gevoel voor humor om met een auto als de Ford Anglia rond te rijden.

Dit schilderij van de Ford Anglia voor de Britse vlag is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt de peeling ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken