Een Werk aan de Muur shop

Fort Zeelandia

- Werkcode: 151 412

Sven Wildschut over Fort Zeelandia

Dit oude Nederlandse fort is een interessante plek om te bezoeken. Het heeft een rijk verleden met verschillende heersers. Engelse, Japaners, Chinese en natuurlijk Nederlanders. Gebouwd rond 1630 kunt u nog steeds een aantal van de originele stenen muren zien. Deze dagen is het open voor bezoek. U kunt hier leren dat de oorspronkelijke naam is Fort Formosa. En het was gebouwd door de VOC voor de start van de handel met China.
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor Fort Zeelandia op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Fort Zeelandia

Koop dit digital art werk Fort Zeelandia van Sven Wildschut als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 151 412
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.