Forum van Trajanus (Foro di Traiano) samen met het Monument van Victor Emanuel II (Monumento Naziona

- Werkcode: 667 890

Justin Suijk over Forum van Trajanus (Foro di Traiano) samen met het Monument van Victor Emanuel II (Monumento Naziona

Overzicht over o.a. het "Forum van Trajanus" (Foro di Traiano). Het Forum van Trajanus (Latijn: Forum Traiani) was het laatst gebouwde en tevens grootste van de vijf keizerlijke fora van Rome.

Het Monument voor Victor Emanuel II, in Italië beter bekend als il Vittoriano, is een monument in de Italiaanse hoofdstad Rome. Het is opgericht ter ere van Victor Emanuel II, de eerste koning van het herenigde Italië, wiens kolossale ruiterstandbeeld de centrale plaats van het geheel inneemt. Tegelijk met hem eert het monument ook de eenmaking van Italië en de idealen die de jonge staat zijn burgers voorspiegelde.

Ook te zien is de "Chiesa di Santa Maria di Loreto", Santa Maria di Loreto is een eclectische kerk te Rome gelegen aan de Piazza Madonna di Loreto 26.
Justin Suijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Justin Suijk

Ik ben Justin Suijk, naast mijn werk in de ICT ben ik ook fotograaf, waarbij ik vooral landschappen en autosport vastleg.

Alle werken van Justin Suijk


Waarom je kiest voor Forum van Trajanus (Foro di Traiano) samen met het Monument van Victor Emanuel II (Monumento Naziona op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Forum van Trajanus (Foro di Traiano) samen met het Monument van Victor Emanuel II (Monumento Naziona

Koop de foto Forum van Trajanus (Foro di Traiano) samen met het Monument van Victor Emanuel II (Monumento Naziona van Justin Suijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 667 890
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden