Een Werk aan de Muur shop

Foto van het meisje met de parel

- Werkcode: 921775

Arjen Roos over Foto van het meisje met de parel

Het mooie van de hedendaagse technieken zoals artificial intelligence en machine learning is dat we computers kunnen gebruiken om dingen te doen die we nooit voor mogelijk hielden. Met behulp van dergelijke technieken heb ik deze techniek gebruikt om een portretfoto van het meisje met de parel te maken. Dit meisje is geportretteerd door Johannes Vermeer en zou er vandaag de dag op een portretfoto uit kunnen zien als in dit werk.
Als je goed kijkt en een afbeelding van het schilderij van Vermeer erbij houdt is toch wel de gelijkenis te zien.
Een stuk moderne digitale kunst gemaakt van een oude meester.
Als je dit werk van dichtbij bestudeerd is zelfs te zien dat de scheurtjes in de verf van het schilderij terugkomen in de huid en haren van deze foto. Verwacht daarom geen perfect scherpe foto zoals moderne camera's maken maar met alle imperfecties juist een mooi beeld hoe moderne techniek met oude meesters gecombineerd wordt.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Foto van het meisje met de parel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Foto van het meisje met de parel

Koop dit digital art werk Foto van het meisje met de parel van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 921775
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.