• Four straight curves van Leon Vrijdag Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 180315

Four straight curves

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Four straight curves van Leon Vrijdag Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Lijnen, licht en schaduw zijn inspirerende bouwstenen in mijn foto's. Het maakt niet uit of ik portretten fotografeer of gebruiksvoorwerpen zoals in deze foto. Ik probeer altijd diepte in een foto te krijgen door met het licht te spelen en schaduw toe te voegen, dit geeft voor mij een foto die extra dimensie de het interessant maakt om er naar te kijken

Over Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie profielfotoFotograferen is mijn grote passie. Vanaf de eerste dag dat ik met fotografe in aanraking kwam is er een liefde voor het vak ontstaan. Fotografie helpt mij ontspannen, het zorgt voor rust in mijn soms hectische leven. Het helpt mij genieten van de kleine dingen in het leven. Ik geniet van het moment dat zich een schouwspel van licht, kleur en compositie voor mijn camera ontvouwd en ik geniet nog meer van de momenten dat ik zie dat mensen emotioneel geraakt worden door de beelden die ik maak.

Alle werken