Frans heuvellandschap met boerderij

- Werkcode: 790 424

Susan Hol over Frans heuvellandschap met boerderij

Als je van Chaugey (FR, Côte-d'Or, Bourgogne, Parc national de forêts) richting Beneuvre loopt, word je getrakteerd op dit uitzicht. Verschillende akkers die in elkaar overlopen. Een alleenstaande boerderij tegen de bosrand. De boerderij staat aan de weg richting Bure-les-Templiers. De basis van dit beeld is een foto. Met materialen als Lightroom en Photoshop, heb ik het beeld gemaakt dat ik voor ogen had.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Frans heuvellandschap met boerderij als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Frans heuvellandschap met boerderij

Koop dit digital art werk Frans heuvellandschap met boerderij van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 790 424
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
89,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden