Een Werk aan de Muur shop

Frozen fields of Deelen

- Werkcode: 963033

Jeroen Lagerwerf over Frozen fields of Deelen

'The frozen fields of Deelen' is gemaakt in het gebied van Natuurmonumenten 'Deelerwoud'. Het gebied bestaat uit verschillende bossen, maar ook uit velden met heide en grassen. Tussen de velden door liggen verschillende oude paden waarvan er een op de achtergrond te zien is.

Op de voorgrond is bevroren gras te zien wat licht afsteekt. Het zachte, warme zonlicht komt juist door de koude ochtendnevel heen. Het geheel oogt hierdoor rustig, mystiek, zacht en enigszins melancholisch.
Jeroen Lagerwerf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Lagerwerf

Jeroen Lagerwerf is beeldmaker natuur en landschapsfotograaf uit zuid-oost Gelderland. Zijn werk kenmerkt zich doorgaans door contrastrijke kleuren, een andere weergave van ons landschap en mystieke spanning. Opvallend is ook zijn voorliefde voor de nacht. Zowel in de natuur als in stedelijk gebied.

Alle werken van Jeroen Lagerwerf


Waarom je kiest voor Frozen fields of Deelen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Frozen fields of Deelen

Koop de foto Frozen fields of Deelen van Jeroen Lagerwerf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 963033
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
89 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.