Een Werk aan de Muur shop

Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar

- Werkcode: 927068

Photo Henk van Dijk over Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar

Tankstation van de toekomst in Alkmaar, een duurzaam tankstation. Ontworpen door West Architecten.

Door de toepassing van zonnepanelen, energiezuinige installaties en LED verlichting voorziet een NXT Energy Hub in de energiebehoefte.

Ook de aankleding van de locatie speelt een belangrijke rol. De futuristische inrichting van een NXT Energy Hub wordt omringd door een groene schil. De onderhoudsvriendelijke groene beplanting, het hekwerk van Cortenstaal, zwerfkeien en de karakteristieke boom dragen bij aan de herkenbaarheid en duurzame uitstraling. Het door de luifels opgevangen hemelwater komt via de luifelkolommen in de naastgelegen waterbufferingsvoorziening terecht, van waaruit het kan infiltreren in de bodem.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar

Koop de foto Futuristisch Tankstation NXT Alkmaar van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 927068
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.