Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld

- Werkcode: 597 128

Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst over Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld

Dit werk komt uit de serie "Cyber Dream Realms" en is het 4e werk. In deze werken tracht ik de wereld te visualiseren waarin mij werken zich bevinden maar ook figuren zoals deze dame die in het kunstwerk aan het dansen is in haar 3d kleding.
Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst


Waarom je kiest voor Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld

Koop de illustratie Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 597 128

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,-58,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.