Een Werk aan de Muur shop

GARDEN OF EDEN

- Werkcode: 894 143

Atelier Kunst en Ko over GARDEN OF EDEN

Dit kunstwerk maakt onderdeel uit van onze serie erotische kunstwerken - Red Venus. De Romeinse godin van de liefde, oorspronkelijk beschermster van tuinen en wijngaarden. Red Venus is onze ode aan de vrouw. Aan MOeder NAtuur - afgekort MONA.
In deze voorstelling laat Venus zich van haar natuurlijke kant zien. Zelf heeft ze geen zicht op de bloemige kleurenpracht (de tulp staat van oudsher symbool voor het leven en vruchtbaarheid) waarmee ze versmolten lijkt, doordat haar ogen zijn afgedekt door een vlinder (symbool van de onsterfelijke ziel en de kortstondigheid van het leven). De boodschap is hier duidelijk: Smell the flowers while you can, Carpe Diem, Pluk de dag voordat het te laat is.
Atelier Kunst en Ko profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Kunst en Ko

HOME IS WHERE THE ART IS

Atelier Kunst en Ko is het samenwerkingsverband van de Leidse kunstenaars Peter en Sven de Ru. De grafische inslag van zoon Sven vult de schilderkunstige achtergrond van vader Peter goed aan. De samenwerking werkt inspirerend en leidt tot nieuwe inzichten in onze kunst. Door de verschillende invalshoeken ontstaan kunstwerken met een meerwaarde. Wat die meerwaarde is laten we graag aan jou over. Net als de keuze met welk kunstwerk je van je huis een thuis maakt.

Alle werken van Atelier Kunst en Ko


Waarom je kiest voor GARDEN OF EDEN op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

GARDEN OF EDEN

Koop dit digital art werk GARDEN OF EDEN van Atelier Kunst en Ko als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 894 143
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.