Een Werk aan de Muur shop

GOING ROUND IN CIRCLES

- Werkcode: 255 956

IYAAN over GOING ROUND IN CIRCLES

Een collage van Marijke Mulder. Eenvoudige karakters. Emoties in enkele lijnen. Een schets, een foto van een stuk verweerd hout. Geschilderde vierkantjes. In rondjes draaien tot je sterretjes voor je ogen ziet. Er niet uitkomen. Komisch zonder drama. Komt allemaal weer goed. Kleuren oranje rood geel antraciet bordeaurood zwart. Ik combineer alles in een collage: foto's, tekeningen, schetsen, schilderijen, stukken aquarel, ruitjespapier, knipsels van naaipatronen, krantenknipsels, stukjes Franse tekst uit de bladen, enz. De collage maak ik al spittend door mijn door de jaren heen opgebouwde archief. De collage komt tot stand in fasen. Op de schildersezel, op de tekentafel, gefotografeerd en opnieuw in delen gesplitst. Herhaling van handelingen, het wegen van het resultaat, afstand nemen en een paar dagen niets ermee doen en dan doorwerken omdat het beeld zich ineens vormt en het werk als vanzelf onder je handen vandaan komt.
Geïnspireerd door Picasso, Matisse, Asger Jorn, Keith Haring.
IYAAN profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IYAAN

In de shop IYAAN vind je origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: (bewerkte) foto's van schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. IYAAN woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken van IYAAN


Waarom je kiest voor GOING ROUND IN CIRCLES op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

GOING ROUND IN CIRCLES

Koop de illustratie GOING ROUND IN CIRCLES van IYAAN op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 255 956
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
247,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.