Gans spreidt zijn/haar vleugels in vol tegenlicht

- Werkcode: 556 179

Remco Van Daalen over Gans spreidt zijn/haar vleugels in vol tegenlicht

Deze Gans schudde mooi zijn/haar vleugels na een grondige poetsbeurt. Dit moment afgewacht en in vol tegenlicht vastgelegd met 1-stop onderbelicht.
Remco Van Daalen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Remco Van Daalen

Ik ben een gepassioneerd natuurfotograaf uit Zuid-Holland. Het genieten van de natuur komt voor mij altijd op de eerste plaats. Fotograferen is daarbij een erg leuke hobby die de mogelijkheid biedt unieke momenten vast te leggen en bij het zien van de foto's van na te genieten. Graag laat ik jullie mee genieten met de foto's die ik al gemaakt heb in de prachtige Nederlandse natuur! Heeft u werk van mij elders gezien, maar staat het hier niet op werkaandemuur, neem dan contact met mij op rvdaalenfotografie@gmail.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website: rvdaalenfotografie.nl

Alle werken van Remco Van Daalen


Waarom je kiest voor Gans spreidt zijn/haar vleugels in vol tegenlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gans spreidt zijn/haar vleugels in vol tegenlicht

Koop de illustratie Gans spreidt zijn/haar vleugels in vol tegenlicht van Remco Van Daalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 556 179
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden