Ganzen in het Grand Union Canal, Engeland

van Frans Blok

Ganzen in het Grand Union Canal, Engeland van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 146027
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

De gans is, als lid van de familie der Anatidae, verwant aan de eend en de zwaan. Niet echt een bedreigde diersoort, er zijn zelfs mensen die ze als een plaag beschouwen. Tja, is er eens een diersoort die niet met uitroeiing bedreigd wordt, is het weer niet goed...

Dit paartje Canadese ganzen werd gespot, nee, niet in Canada, maar in het Grand Union Canal, nabij Rickmansworth, Engeland.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken