Een Werk aan de Muur shop

JPWFoto over Gebedsmolens Nepal Kathmandu

De boedhistische mantra's liggen in veelvoud klaar om vermenigvuldigd te worden. Gebedsmolens liggen achteloos uitgestald in een kraam in Kathmandu, Nepal. Hier zullen ze vaak de weg vinden naar de vele toeristen, als een souvenir van een bijzondere reis. In afgelegen en soms "verboden" gebieden zag ik ze terugkeren in handen van boedhistische monniken. Mompelend werd het "Om manipadmé hum" kracht bij gezet door iedere omwenteling van de gebedsmolen. Groepsgewijs in meditatie in een hooggelegen klooster, maar ook tijdens voettochten over de flanken van de Himalya. Indrukwekkende momenten die ik meerdere keren heb mogen beleven. Tijdens uitnodigingen in kloosters liet ik de fotocamera respectvol in de tas. Mooie momenten die daardoor alleen in mijn geheugen voortbestaan. Dit stilleven is een impressie van al die bijzondere momenten en ontmoetingen. Dit beeld is een scan van een kleinbeeld zwart-wit negatief.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Gebedsmolens Nepal Kathmandu 5 / 5 (1 beoordeling)

Tineke
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Wat een prachtig wandversiering.
Ben enorm blij met mijn " gebedsmolens uit Nepal." Ben alweer aan het sparen voor mijn volgende muurwens.


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Gebedsmolens Nepal Kathmandu op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gebedsmolens Nepal Kathmandu

Koop de foto Gebedsmolens Nepal Kathmandu van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 44990
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.