Een Werk aan de Muur shop

Gebedsvlaggen aan de Mekong in Qapugtang-Zadoi

- Werkcode: 221 338

Theo Molenaar over Gebedsvlaggen aan de Mekong in Qapugtang-Zadoi

Gebedsvlaggen zijn katoenen doeken bedrukt met mantra's. De kleuren staan voor de elementen. Tibetanen geloven dat bij het wapperen van de vlaggen de mantra's en gebeden opstijgen naar de goden, die voorspoed brengen aan de ophanger, zijn familie, vrienden en bekenden. Gebedsvlaggen worden opgehangen bij kloosters, bij stupa's en op bergpassen.
Theo Molenaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Molenaar

Belangstelling voor fotografie had ik al voor ik ging reizen. Maar het is gedurende het reizen dat die belangstelling zich verder heeft ontwikkeld. Mijn eerste verre reis was naar Indonesie. Daarna volgden Mexico, Turkije, Thailand en Maleisië. Waarop het tijd werd voor een langere reis.Met een enkeltje Bombay en een vaag plan vertrekken en ruim zes maanden later met de trein terugkomen uit Beijing. Het gevoel te beschikken over een oceaan van tijd omgeven door dampkring aan vrijheid. En de herinneringen die na een jaar bijna op de dag nauwkeurig waren blijven hangen, terwijl die aan de maanden ervoor al niet meer waren dan een samenvatting van herhalende feiten.De verwondering die je ervaart vraagt er om om vastgelegd te worden. In beelden en verhalen. Dat ben ik steeds blijven doen en uiteindelijk zijn dat mijn belangrijkste bezigheden geworden.Reisfotografie omvat veel aspecten van de fotografie: landschap, portret, reportage, straatbeelden en seriematig werken. En het leidt tot ervaring met zeer uiteenlopende omstandigheden, zowel qua licht als qua omgeving en interactie met mensen, dat laaatste vaak gehandicapt door het ontbreken van een gemeenschappelijke taal.Reizen is beleven. Fotograferen is kijken.En uit kijken en beleven volgen als bijna vanzelf verhalen.

Alle werken van Theo Molenaar


Waarom je kiest voor Gebedsvlaggen aan de Mekong in Qapugtang-Zadoi op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gebedsvlaggen aan de Mekong in Qapugtang-Zadoi

Koop de foto Gebedsvlaggen aan de Mekong in Qapugtang-Zadoi van Theo Molenaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 221 338
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.