Gedroogde Bloemen in hout

- Werkcode: 991 081

Karin aan de muur over Gedroogde Bloemen in hout

Een barok uitziend stilleven van een boeketje droogbloemen in een vaasje met een houten draagbaar omhulsel. Door de kleurtinten zacht te houden past dit prachtig in zowel een klassiek als een industrieel interieur. De foto is geschilderd met licht waardoor het overkomt als een schilderij. Laat je echter niet bedotten, dit is gewoon een foto.
Karin aan de muur profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karin aan de muur

Ik fotografeer een kleine 30 jaar. Waar het begon als plaatjes schieten tijdens de vakantie ging ik me er steeds meer voor interesseren. Sinds 2010 ben ik me meer gaan verdiepen in het vak fotografie. Het vastleggen van momenten, met name van dieren en natuur bleek mijn ultieme uitdaging. Nog steeds, na 10 jaar, ga ik er graag op uit om al het moois om ons heen vast te leggen op de gevoelige plaat.

Alle werken van Karin aan de muur


Waarom je kiest voor Gedroogde Bloemen in hout als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Gedroogde Bloemen in hout

Koop de foto Gedroogde Bloemen in hout van Karin aan de muur op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 991 081
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
72,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden