Gele Roosjes

- Werkcode: 466 432

Erik Reijnders over Gele Roosjes

Een mandje met gele roosjes, een werk voor aan de muur geïnspireerd op de klassieke werken uit de gouden eeuw. zou Rembrandt het zo geschilderd kunnen hebben? net als in die tijd gebruik gemaakt van één enkele lichtbron. met behulp van een paar tools het Rembrandt effect nog net iets aangezet om niet alleen een plaatje te hebben maar iets waar je naar wilt kijken.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Gele Roosjes als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Gele Roosjes

Koop de illustratie Gele Roosjes van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 466 432
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden