Gele krokussen met open armen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 95383
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen in een grasveld vol prachtige, gele krokussen. Het was middag en de krokussen hadden hun blaadjes wijd open staan om het zonlicht te ontvangen.

Op dit veld kwamen de gele krokussen als eersten de grond uit en een paar dagen later lieten ook de paarse krokussen zich zien, tussen de gele door. Maar ik vond het eigenlijk wel mooi dat de paarse krokussen er nog niet waren, zo kon deze foto rustiger blijven.

Ik heb wel wat geëxperimenteerd met de kleuren, het blauw zit niet in de originele foto, maar past wat mij betreft mooi bij het groen van het gras en geel van de krokussen.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken