Een Werk aan de Muur shop

Gele tulp met rood accent

- Werkcode: 579 299

Gerard de Zwaan over Gele tulp met rood accent

Deze close-up foto van een gele tulp met rood accent heb ik in de tuin gemaakt. Op de achtergrond zie je nog een gele tulp van de zelfde tulpensoort, deze heeft ook een rode accent. Ondanks de bewolking kwam er toch wat zonlicht door de bewolking op deze tulp, het was een bewolkte dag in de lente. Deze tulp komt elke voorjaar gewoon weer boven de grond om te bloeien. Deze tulpen staan in een klein groepje van 3 tulpen in de achtertuin, ik heb er voor gekozen om 1 tulp goed op de foto te zetten, 1 tulp te laten schuilen achter voorste tulp en 1 tulp helemaal niet op de foto te laten zien.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Gele tulp met rood accent op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gele tulp met rood accent

Koop de foto Gele tulp met rood accent van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 579 299
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.