Gele tulpen in de zon

- Werkcode: 444 039

Eveline Dekkers over Gele tulpen in de zon

Een foto die gemaakt is vanaf de grond op een geel tulpenveld in de Flevopolder in Nederland. In de maand april is het tulpenseizoen in Nederland, heel veel provincies fleuren op door de vele gekleurde velden met deze populaire bloem.
Eveline Dekkers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eveline Dekkers

Ik ben een Nederlandse fotograaf met een passie voor reizen en culturen. Ik bezoek vaak de minder toeristische plekken op aarde. In deze landen gebruik ik mijn camera om de cultuur en natuur zo puur mogelijk vast te leggen. Altijd met een sterk verhaal en een krachtige compositie. Mijn meest succesvolle foto’s zijn diegene die spontaan genomen zijn. Het resultaat brengt vaak een emotie los bij de kijker. En dat is voor mij de echte kracht van fotografie. En de reden dat ik er zo van hou!

Alle werken van Eveline Dekkers


Waarom je kiest voor Gele tulpen in de zon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gele tulpen in de zon

Koop de foto Gele tulpen in de zon van Eveline Dekkers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444 039
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden