Gemeente Utrecht 1971 (Popart style)

van Ruben van Gogh

Gemeente Utrecht 1971 (Popart style) van Ruben van Gogh

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 842670

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 1 dag en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75 68 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

De putdeksels in Utrecht hebben vaak een jaartal van plaatsing. In winkelcentrum Overvecht kwam ik de eerste putdeksel van 1971 tegen. Die dient hier als basis voor een grafisch bewerkt werk, met de contouren van Adam en Eva op de voorgrond. Romantiek boven het riool.
Romantiek / Put / Gemeente Utrecht / Riolering / Moderne Kunst / Hand in hand / Liefde / Verliefd / Kleuren / Kleurrijk / Urban / Romance

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh

Ruben van Gogh profielfotoSoms zie ik dingen die er niet zijn; die fotografeer ik dan en bewerk ik later tot pop-art grafiek en surrealistische taferelen. Het kan beginnen met kringloopwinkel-schilderijen, leegstaande interieurs of wat er maar bijzonder is en het eindigt als een Ruben van Gogh.

Alle werken