Geschilderd Urbex Ballet

van Arjen Roos

Geschilderd Urbex Ballet van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 741007
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een sierlijke ballerina in een verlaten en vervallen industrieel, urbex gebouw. Het licht schijnt prachtig naar binnen met lange lichtstralen door het stof dat omhoog komt wanneer de Ballerina danst.

Het contrast tussen de gracieuze lijnen en vormen van de prachtige danseres en het vervallen, stoffige en donkere gebouw spreekt mij erg aan. De verlaten plekjes waar mensen niet meer naar omkijken kunnen nog altijd een sprookjesachtige schoonheid laten zien.

Geschilderd in impressionistische stijl biedt dit warme geschilderde portret met prachtig licht bevat veel detail zodat u er altijd iets in kunt blijven zien. Door de hoge resolutie is dit werk prima geschikt voor een groot formaat afdruk of canvas.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken