Geschilderd hert in nationaal park de Hoge Veluwe

van Arjen Roos

Geschilderd hert in nationaal park de Hoge Veluwe van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 298258

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Een hert op de Veluwe als digitaal schilderij gemaakt vanaf een foto die ik tijdens een wandeling heb genomen.
Wat een extra beloning om naast een prachtige wandeling te genieten van de rust, prachtige natuur en de heerlijke bosgeur ook getrakteerd te worden op een mooi wild dier wat op het gemak die rare fotograaf in de verte eens goed aan het bekijken is.

De scherptediepte geeft een mooie extra diepte in het werk wat met het hertje gecentreerd niet te raden laat wat hier het onderwerp is.
Het beeld is warm en rustgevend met de zacht groene, gele en bruine tonen en past hiermee in menig interieur.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken