Geschilderde Rode Ballerina

Werkcode: 460 687 Kopieer de werkcode

Arjen Roos profielfoto "Geschilderde Rode Ballerina" is mijn persoonlijke favoriet en misschien wel mijn "signature artwork". Het ontstond uit een samenwerking met een fotomodel dat tevens een getalenteerde danseres is. Samen met een visagist/haarstylist hebben we een fotoshoot gedaan die mijn modelfotografie een nieuwe richting heeft gegeven. Deze ervaring heeft mijn passie voor ballerina's en dans aangewakkerd. Het was een geweldige ervaring om samen te werken met dit model, dat zelf ook creatief is en streeft naar perfectie in poses en eindresultaten.

Van de oorspronkelijke foto heb ik een fotomontage gemaakt, waarbij ik rozenbladeren op de foto heb geplaatst en verwerkt. Uiteindelijk heb ik gebruikgemaakt van schildertechnieken om een echt digitaal schilderij te creëren. Dit kunstwerk heeft ontzettend veel uren gekost, maar achteraf gezien is het een belangrijke mijlpaal geworden in mijn carrière als kunstenaar. Ik heb nog een aantal keren samengewerkt met het model.

Dit kunstwerk gebruik ik als mijn "visitekaartje" op sociale media en het hangt uiteraard ook trots in mijn eigen huiskamer. Ik ben er ontzettend trots op. De "Geschilderde Rode Ballerina" is een moderne creatie met een prachtig gedetailleerd accent dat perfect past in een licht, modern of zelfs BoHo interieur.

Het werk is een mix van goud, rood, licht, schaduw, klassiek en modern, en creëert op verschillende manieren een fraai contrast. De kleur rood speelt een prominente rol, zoals in veel van mijn werken. Het is absoluut mijn persoonlijke favoriet.

"Geschilderde Rode Ballerina" toont een elegante ballerina, gehuld in een opvallende rode outfit, die op spitzen poseert. Het rood van haar kleding lijkt naadloos over te gaan in een regen van rode rozenblaadjes, waardoor de danseres en haar kleding onlosmakelijk verbonden lijken met de bloemen om haar heen.

Het warme goudkleurige licht accentueert de gratie van de ballerina en de tederheid van de rozen. Dit gouden licht vormt een prachtig contrast met de rode en koperkleurige tinten in de omgeving, waardoor een sfeer van elegantie en romantiek ontstaat.

Als kunstenaar heb ik veel aandacht besteed aan de details, compositie en het gebruik van warme kleuren om de juiste sfeer te creëren. Het resultaat is een prachtig kunstwerk dat de essentie van dans en schoonheid perfect weergeeft.

Deze digitale schilderijafdruk is een perfecte aanvulling voor liefhebbers van kunst, dans en rozen. Het zal een waardevolle toevoeging zijn aan elke woon- of werkruimte en zal ongetwijfeld iedereen aanspreken die het ziet. Het is een adembenemende afbeelding die elegantie, kunst en romantiek op een unie

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Mijn werk valt binnen de stijl van moderne Pop Art en Expressionisme, met een vleugje Modernisme. Ik speel graag met contrasten in zowel licht, kleur als onderwerpen. Daarnaast heeft de kleur rood een speciaal plekje in mijn hart.

Met mijn werken vertel ik graag verhalen, maar ik maak ook portretten en abstracte werken. Meestal gebruik ik mixed media, soms zo duidelijk dat het werk een collage wordt.

Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenen/schilderen, dan maak ik gebruik van 3D-modelleersoftware, waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.

Neem een kijkje op mijn website, https://www.ArjenRoos.nl, voor nog meer van mijn werk en waar enkele gelimiteerde oplages en een aantal werken ten behoeve van het goede doel te vinden zijn.

Meer weten over Arjen Roos?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Karin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service
Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Joseph Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden over kwaliteit.
Bestelde eerst 2 werken en na ontvangst onmiddellijk nog 3 extra werken, ze zijn allemaal even mooi afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Victor Burgmeijer Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Wendela Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Hilde Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Marcel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super!
Mooie print. Goede kwaliteit behang. Goede service (meedenken in mogelijkheden). Snel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
John Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Janneke Geverifieerde koper
Nederland
3.5 / 5

Positief, contact goed en mooi werk geleverd
Positief, contact goed en mooi werk geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Createuniquemakeithome Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Anita Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Nadia Graulus Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Dirk Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Geschilderde Rode Ballerina van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden