Geschilderde Rode Ballerina

van Arjen Roos

Geschilderde Rode Ballerina van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 460687
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

De prachtige Demi is het model/danseres die in de studio is gefotografeerd. Van deze foto is een digitaal schilderij vervaardigd in warme, donkere en rode tinten.
Als foto ook verkrijgbaar in mijn WerkAanDeMuur shop met werkcode 209527.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken

Klantfoto's: Geschilderde Rode Ballerina van Arjen Roos

Klantfoto: Geschilderde Rode Ballerina van Arjen Roos, op canvas