Geschilderde paarse tulp van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 552119
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117 gratis verzending!

Omschrijving

Oer Hollands is deze prachtige paarse tulp als digitaal schilderij. Hoewel de tul van origine een Turkse afkomst heeft is de tulp en zijn de tulpenbollen inmiddels erg verweven met Nederland.
Door de paarse kleur op de in aardse kleuren getinte achtergrond is dit een echte blikvanger, dat geldt natuurlijk ook voor de lichtgroene bladeren.
De aardse tinten zorgen dat dit in veel interieurs goed zal passen.
Op (akoestisch) doek of of canvas zal dit werk erg goed tot zijn recht komen.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken