Geschilderde skyline van Rotterdam op bakstenen van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 717434
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Een zeer gedetailleerd werk met de skyline van Rotterdam gezien vanaf de Euromast richting de Kop van Zuid met de Rotterdam, Erasmusbrug, Hotel New York, Nieuwe Maas en in de voorgrond de Westerlaantoren. Geschilderd op een textuur van een vervallen bakstenen muur met waterverf en olieverf waar overheen geschetst is.

Dit kleurrijke werk leent zich uitstekend om erg groot afgedrukt te worden door de vele fijne details en hoge resolutie en belooft een sieraad voor aan de muur voor de echte Rotterdam liefhebber.

Dit werk is een grotendeels opnieuw opgebouwd werk wat oorspronkelijk gemaakt is om aan de muur in een Rotterdams ziekenhuis te hangen omdat we feedback van patiënten kregen dat de kamers te steriel wit waren.
De versie die ik het Franciscus Gasthuis hangt is ook te verkrijgen in mijn shop met werkcode: 243381

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht.

Alle werken