Gestapelde huizen

van Natalie Bruns

Gestapelde huizen van Natalie Bruns

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 467471
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De turquoise kleur van het water, de palmbomen en gekleurde huizen en gebouwen geven dit schilderij een vrolijke en positieve uitstraling. Een echt blikvanger in elke ruimte.

Het is een Italiaans tafereel waarop de vele gebouwen met smalle karakteristieke straatjes zichtbaar zijn.

Het schilderij is met waterverf geschilderd en met zwarte pen afgewerkt. Door de manier van fotograferen is de structuur van het papier nog goed zichtbaar gebleven waardoor het ook als afdruk op bijvoorbeeld canvas een origineel schilderij lijkt.

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken