Een Werk aan de Muur shop

Gevallen bladeren

- Werkcode: 896 746

Peter de Hoog over Gevallen bladeren

Deze foto is genomen in de Hoge Venen in de Belgische Ardennen bij een snelstromend beekje waar een stuk hout wat afgevallen bladeren heeft verzameld. Door gebruik te maken van een langere sluitertijd ontstaat er een rustmoment in een voortrazende omgeving.
Peter de Hoog profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter de Hoog

Fotografie heeft me van vroeg af aan geboeid. In den beginne met goedkope camera's en rolletjes waar nooit een bevredigend resultaat uit kwam. Tot ik in 2004 mezelf een Powershot cadeau deed. Die Powershot werd al snel gevolgd door de eerste DSLR. Sindsdien is fotografie echt een passie geworden.

Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel gefotografeerd: portretten, bruiloften, feesten, concerten, landschappen, natuur etc. Dit resulteerde in een ontzettende dip. Na een aantal jaar begon de drang om te fotograferen toch weer te komen.

Nu richt ik me vooral op landschap en natuur. Niets moet, alles mag. En oh...liever zo min mogelijk mensen op de lokaties waar ik fotografeer. Helaas ontkom je er af en toe niet aan om op reis toch een plek aan te doen met veel andere toeristen ;)

Mijn motto is "Laten zien dat de wereld, naast alle ellende, toch ook heel mooi kan zijn.". Het nieuws laat al zoveel ellende zien. De wereld is echter ook mooi. Dat wil ik hier tonen.

Kijk gerust rond tussen mijn foto's en mocht je iets op mijn website of social media zien wat je aantrekt maar dat je hier niet kunt vinden, mail me dan gerust op info@peterdehoog.nl. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom om te mailen.

Groet,
Peter

Alle werken van Peter de Hoog


Waarom je kiest voor Gevallen bladeren op Xpozer

  • Makkelijk aan te brengen. Het wordt allemaal heel zorgvuldig verpakt en thuis gebracht.
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Modern zwevend effect

Gevallen bladeren

Koop de foto Gevallen bladeren van Peter de Hoog op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 896 746
Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.