Een Werk aan de Muur shop

Gevangenis (More Past X)

- Werkcode: 42 909

Gerard Oonk over Gevangenis (More Past X)

Een tijdje geleden kreeg ik van een gevangenisdirecteur toestemming om in zijn 'penitentiare inrichting' te fotograferen. Het was een unieke kans, zeker toen later duidelijk werd dat de instelling gesloten zou worden. De cellen waren klein en de tand des tijds had duidelijk gevreten aan de het interieur, maar ik vond het mooi.
Gerard Oonk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Oonk

De composities in het werk van Gerard Oonk zijn sterk gestileerd. Het hoofdonderwerp van de foto's is meteen herkenbaar. "Ik wil de kijker niet afleiden en dat vereist het maken van keuzes en veel weglaten". De nadruk in de foto's ligt op schoonheid en optimisme. Zelfs onze vergankelijkheid wordt lichtvoetig en kleurrijk in beeld gebracht, zoals te zien is in de serie 'More Past'. "Het is mijn ambitie om beelden te laten spreken. Zo goed en zo mooi mogelijk".

Alle werken van Gerard Oonk


Waarom je kiest voor Gevangenis (More Past X) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gevangenis (More Past X)

Koop de foto Gevangenis (More Past X) van Gerard Oonk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 42 909
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.