Een Werk aan de Muur shop

Gevlochten bomen in zwart wit - abstract met multiple exposure

- Werkcode: 980187

Marianne van der Zee over Gevlochten bomen in zwart wit - abstract met multiple exposure

Vlechtwerk van bomen.

Deze foto heb ik gemaakt met multiple exposure.

Met mijn Canon camera kan ik meerdere foto's over elkaar nemen. Door zowel horizontaal, verticaal en schuin te fotograferen ontstond deze vlecht c/q gaas structuur van bomen.

Het is voor mij een abstract maar toch ook intrigerend beeld. De verschillen in lichtval op de stammen maken dat het speels blijft.

Ik was dit al een tijdje van plan om te gaan fotograferen. Het viel nog niet mee maar toen ik dit berkenbosje tegenkwam wist ik dat het ging lukken.

Deze foto past door zijn onderwerp goed in een modern interieur of een industriële ruimte.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Gevlochten bomen in zwart wit - abstract met multiple exposure op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Gevlochten bomen in zwart wit - abstract met multiple exposure

Koop dit digital art werk Gevlochten bomen in zwart wit - abstract met multiple exposure van Marianne van der Zee als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 980187
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
225 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.