Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Geworteld In Het Verleden

- Werkcode: 1 027 856

Ellen Borggreve over Geworteld In Het Verleden

Na het overlijden van mijn vader en moeder, kreeg ik een doos dia's. Toen ik ze bekeek was het meteen duidelijk dat mijn moeder deze had genomen. Dit betekent misschien niet veel voor de meeste mensen, maar mijn moeder werd invalide toen ik nog geen 4 jaar oud was en zij had deze dia's van mij in het bos genomen. Vreemd genoeg had zij er ook een paar genomen van mij aan de wortels van bomen die ik later ook had gefotografeerd. Ik zette alle dia's op een rijtje en begon haar voetstappen te volgen door deze dia's heen, inschattend waar zij naartoe gegaan kon zijn en het geval wilde dat dit een project werd van het fotograferen van bomen met wortels terwijl ik haar voetstappen en mijn wortels traceerde. Ik heb enorme afstanden gewandeld en wist niet altijd precies waar zij geweest zou kunnen zijn, maar soms gaf de dia ervoor en de dia erna mij aanwijzingen. Ik ben hier nog steeds mee bezig en ik geniet hier enorm van. Alleen al de wetenschap dat deze bomen getuigen zijn van mijn moeder die met mij als 2-jarige langsliep, is heel bijzonder. Zo is dit beeld ontstaan tijdens een van mijn lange wandelingen om haar voetstappen te traceren. Deze prachtige bomen met hun wortels bloot op een lemen kleihelling.
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Geworteld In Het Verleden op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Geworteld In Het Verleden

Koop de foto Geworteld In Het Verleden van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 027 856

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142,-128,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.