Gezellige botanische maritiem restaurantje op Ibiza // Ibiza Reisfotografie

- Werkcode: 1 105 828

Diana van Neck Photography over Gezellige botanische maritiem restaurantje op Ibiza // Ibiza Reisfotografie

Gezellige botanische maritiem restaurantje op Ibiza // Ibiza Reisfotografie

Dit gezellige restaurant aan het strand van Ibiza heeft een bohemian botanische sfeer met een maritiem randje. Ter decoratie zijn er scheepslampen, visnetten en reddingsboeien en ze zijn omgeven door groene palmen en andere groene planten. Een prachtige botanische maritieme reisfoto van Ibiza voor in elk huis.

Deze prachtige reisfoto van dit gezellige botanisch maritiem restaurant is gefotografeerd in zachte pastelkleuren. Dat maakt het een romantisch en bohemien beeld. Een prachtige pastelkleurige foto die mooi in je huis zal passen.

Reisfotografie is een van mijn grootste passies, je voelt gewoon de energie en sfeer van je omgeving en dat probeer je vast te leggen in een foto. Bekijk mijn collectie voor meer reisfotografie.
Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor Gezellige botanische maritiem restaurantje op Ibiza // Ibiza Reisfotografie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gezellige botanische maritiem restaurantje op Ibiza // Ibiza Reisfotografie

Koop de foto Gezellige botanische maritiem restaurantje op Ibiza // Ibiza Reisfotografie van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 105 828
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
254,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden