Giraffe.

- Werkcode: 1 082 683

Digital Art Nederland over Giraffe.

Een giraf is een echt karakteristiek dier want het lijkt op veel, maar is daardoor juist uniek. Uiteraard zijn z'n vel met de vlekken en zijn lange nek wel de meest kenmerkende eigenschappen. En zijn lange hoge benen en daardoor de aparte manier van staan om te kunnen drinken.

Gelukkig kunnen we juist nu nog dergelijke beesten steeds in het echt bewonderen in een dierentuin in Nederland ipv met zijn allen vervuilend in een vliegtuig naar Afrika en rond crossend in een auto in een bescherm natuurgebied...

Hoewel mij dat natuurlijk ook wel heel bijzonder lijkt. Keuzes en principes, we hebben het er steeds moeilijker mee. Daarom des te mooier om dit mooie dier gewoon aan de muur steeds goed te kunnen bekijken.
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden, koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's. Uiteraard worden op diverse binnenlandse tripjes ook foto's gemaakt. Het liefst op het mooie 16:9 formaat omdat die meer de werkelijkheid benaderen van wat je met je ogen ziet en je ook meer context geven van de omgeving.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor Giraffe. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Giraffe.

Koop dit digital art werk Giraffe. van Digital Art Nederland als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 082 683
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden