Glazen huis

Werkcode: 322 436 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto Het acrylschilderij maakt indruk met zijn surrealistische karakter en de fascinerende weergave van een denkbeeldige architectuur die rechtsonder in beeld verschijnt. Het werk voert de kijker mee naar een wereld van fantasie en illusie.

De surrealistisch zwevende ramen en deuren geven het schilderij een onwerkelijke dimensie. Deze architecturale elementen lijken moeiteloos in de lucht te zweven en hun rangschikking creëert een fascinerende onregelmatigheid. De verbinding tussen huis en lucht wordt op een surrealistische en creatieve manier weergegeven.

De heldere lucht, die het grootste deel van het schilderij in beslag neemt, is meesterlijk geschilderd. De vaardige kleurovergangen en de fijne vormgeving van de lucht zijn kenmerkend voor de hand van de kunstenaar. De combinatie van verschillende tinten blauw en de weergave van de wolken geven de lucht een adembenemende levendigheid.

Het landschap op de achtergrond, met majestueuze bergen, geeft het schilderij een zekere aardsheid en contrasteert met de surrealistische architectuur op de voorgrond. De lichtstralen die uit de lucht vallen creëren een dramatische sfeer en voegen een zekere magie toe aan het schilderij.

Over het geheel genomen straalt dit schilderij een unieke aantrekkingskracht uit omdat het de kijker uitnodigt om binnen te treden in de surrealistische wereld van de kunstenaar. De combinatie van surrealistische zwevende architectuur en een indrukwekkend geschilderd luchtlandschap creëert een fascinerende scène die de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding doet vervagen. Het is een kunstwerk dat de creatieve en artistieke visie van de schilder viert en de kijker inspireert om na te denken over de mogelijkheden van kunst en verbeelding.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nienke
Nederland
5 / 5

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Marga
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Joël
Nederland
4 / 5

Prachtig schilderij
We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Stephan
Nederland
5 / 5

Zeer ruim assortiment en prima service!
Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Lizzy Janssen
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Wim
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse
Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Richard van Belzen
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Mitchell
Nederland
5 / 5

Topservice en hele goede afwerking
Mooi product geleverd met hele goede afwerking. Voldoende contactmomenten en service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Dick
Nederland
4.5 / 5

Goed geregeld
Duidelijke website, veel keuze, redelijk snelle levering, goede communicatie. Maakt de belofte goed waar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Linda
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
G.J. Gertjan Odink
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Glazen huis van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
88,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden