Gleam of Hope

van Jesper Krijgsman

Gleam of Hope van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294742

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134 121 gratis verzending!

Omschrijving

Voor Joke.
Hoe geluk vervangen wordt door verdriet als hoop is vergaan. Op dit moment lijkt aarde onder mijn voeten te verdwijnen. Gelukkig ben jij sterk en ben jij het die mij licht geeft. Met jouw liefde voor alles dat leeft is hoop jouw geschenk aan de wereld. Een sprankje hoop kan tot zoveel leiden.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (2 beoordelingen)

Silvia
5 / 5

Super mooie doeken, kleurvast
Heel makkelijk een schilderij naar je eigen wens en formaat te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en aflevering van je bestelde werk. Heel goed verpakt. Ik ben heel blij met werkaandemuur!


Hélène
5 / 5

Het fotoschilderij Perfect ingepakt en ongeschonden aangekomen.
Prima ervaring met Werk aan de Muur. We kozen uit een breed scala ?, het schilderij hangt nu aan de Muur en we zijn blij verrast met het resultaat ?


Klantfoto's: Gleam of Hope van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Gleam of Hope van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Gleam of Hope van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Gleam of Hope van Jesper Krijgsman, op aluminium
Klantfoto: Gleam of Hope van Jesper Krijgsman, op aluminium