Glenfinnan Monument bij Loch Shiel in Schotland

- Werkcode: 775 648

Arja Schrijver Fotografie over Glenfinnan Monument bij Loch Shiel in Schotland

Weids uitzicht op het Glenfinnan Monument bij de noordelijke baai van Loch Shiel. De foto is genomen vanaf het Glenfinnan Viewpoint vlakbij het bezoekerscentrum. Het is heel gaaf om daar het meer te zien, omringd door de groene bergen.

Midden op de foto zie je het 18-meter hoge monument dat bestaat uit een toren met een standbeeld van een Hooglander in kilt. Het monument is in 1815 opgericht en herdenkt de clanleden die in 1745 de jacobitische opstand van Bonnie Prince Charlie (echte naam Charles Edward Stuart) steunden. 1200 Hooglanders waren in Glenfinnan bijeengekomen. Charles kondigde aan dat hij de Britse troon claimde, hij wilde opnieuw de absolute monarchie in het Verenigd Koninkrijk vestigen. Om dit te vieren werd het koninklijk vaandel gehesen en werd er brandy uitgedeeld. Ondanks dit enthousiaste en hoopvolle moment eindigde de opstand in 1746 in Culloden in een nederlaag.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Glenfinnan Monument bij Loch Shiel in Schotland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Glenfinnan Monument bij Loch Shiel in Schotland

Koop de foto Glenfinnan Monument bij Loch Shiel in Schotland van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 775 648
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden