Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 12 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Glenfinnanviaduct over groene vallei in Schotland

- Werkcode: 775640

Arja Schrijver Fotografie over Glenfinnanviaduct over groene vallei in Schotland

Uitzicht op het Glenfinnanviaduct in Schotland, vanaf het Glenfinnan Viewpoint. Er zijn meerdere viewpoints bij Glenfinnan en op de foto kijk je de groene vallei in, vanaf het punt dat nog dicht bij het bezoekerscentrum ligt.
Het spoorwegviaduct dat je ziet, is gebouwd tussen julie 1897 en oktober 1898. Bij het grote publiek is het viaduct bekend omdat het o.a. in de Harry Potter-films gebruikt is als plek waar de Zweinsteinexpres overheen reed. Die trein reed tussen London King's Cross Station Platform 9¾ en Hogsmeade station. In het echt ligt het viaduct op de West Highland Line. Deze lijn verbindt de havens van Mallaig en Oban, via Fort William en gaat zo dwars door de schilderachtige Schotse Hooglanden heen. De route wordt dan ook gezien als een van de mooiste spoorlijnen ter wereld.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

De meeste foto’s die ik maak, zijn foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen door Europa trekken. Op die reizen komen we ook nog wel eens in Europese steden, dus nostalgische foto’s van Parijs of romantische beelden uit Venetië vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak en bewerk ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Glenfinnanviaduct over groene vallei in Schotland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Glenfinnanviaduct over groene vallei in Schotland

Koop de foto Glenfinnanviaduct over groene vallei in Schotland van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 775640

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 111 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.