Glenfinnanviaduct over groene vallei in Schotland

van Arja Schrijver Fotografie

Glenfinnanviaduct over groene vallei in Schotland van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 775640
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Uitzicht op het Glenfinnanviaduct in Schotland, vanaf het Glenfinnan Viewpoint. Er zijn meerdere viewpoints bij Glenfinnan en op de foto kijk je de groene vallei in, vanaf het punt dat nog dicht bij het bezoekerscentrum ligt.
Het spoorwegviaduct dat je ziet, is gebouwd tussen julie 1897 en oktober 1898. Bij het grote publiek is het viaduct bekend omdat het o.a. in de Harry Potter-films gebruikt is als plek waar de Zweinsteinexpres overheen reed. Die trein reed tussen London King's Cross Station Platform 9¾ en Hogsmeade station. In het echt ligt het viaduct op de West Highland Line. Deze lijn verbindt de havens van Mallaig en Oban, via Fort William en gaat zo dwars door de schilderachtige Schotse Hooglanden heen. De route wordt dan ook gezien als een van de mooiste spoorlijnen ter wereld.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken