Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 0 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Glenorchy, New Zealand - Gateway to Paradise

- Werkcode: 183974

Dennis Smit over Glenorchy, New Zealand - Gateway to Paradise

Glenorchy is een plaats op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Het ligt aan de kop van het Wakatipumeer, op circa 45 km van Queenstown. De plaats ligt in de schaduw van besneeuwde bergtoppen met namen als Mount Chaos en Mount Head, die steil opstijgen boven de valleien van de rivieren de Dart en de Rees. De plaats is een doorgangsplaats voor trekkers. Van hier gaan ze de valleien in, die deel uitmaken van het Nationaal park Mount Aspiring.
Dennis Smit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dennis Smit

Ik ben hobby fotograaf gespecialiseerd in natuur en landschappen.Ik begon mijn fotografische avontuur in 2009 en leerde mijzelf de beginselen van de fotografie. Mijn favoriete onderwerpen zijn zoogdieren, vogels en landschappen.

Met mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien zoals het om ons heen ontdekt kan worden. Hoe ga ik te werk?

Tijdens het "werken" in de natuur ga ik altijd voorzichtig te werk en probeer ik zo min mogelijk verstoring te veroorzaken. Door een rustige benadering van vogels en dieren laten ze je vaak redelijk dichtbij komen. Op sommige plaatsen zijn de dieren al zo gewend aan de aanwezigheid van mensen, dat ze je nauwelijks op lijken te merken.

Ook tijdens het fotograferen van planten, wil ik schade aan andere gewassen voorkomen. Dit vraagt soms om te fotograferen vanuit uiterst lastige posities. Voor voorbijgangers is dit vaak een komisch gezicht en zo heeft iedereen zijn plezier.

Alle werken van Dennis Smit


Waarom je kiest voor Glenorchy, New Zealand - Gateway to Paradise op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Glenorchy, New Zealand - Gateway to Paradise

Koop de foto Glenorchy, New Zealand - Gateway to Paradise van Dennis Smit op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 183974

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 103 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.