Glinstering van zon en kiezelstenen in het water | Zwart-wit | Natuurfotografie | Reisfotografie fin

van Monique Tekstra-van Lochem

Glinstering van zon en kiezelstenen in het water | Zwart-wit | Natuurfotografie | Reisfotografie fin van Monique Tekstra-van Lochem

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 865598
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Wandelend door een rivier in Noord Italie zag ik hoe de kleine golfjes lijnen maakten in het water en de zon deze accentueerde. Hierdoor ontstond een prachtig patroon waarin je, door de steentjes op de bodem zelfs vierkantjes kunt ontdekken.
Fine art, zwart-wit fotografie

Dit werk wordt aangeboden door Monique Tekstra-van Lochem

Monique Tekstra-van Lochem profielfotoHi!

Ik ben Monique, cultureel antropoloog.
Al zolang ik me kan herinneren ben ik gek op reizen en ben ik geïnteresseerd in mensen over de hele wereld. In alles en iedereen zie ik iets moois.

In mijn collecties vind je dan ook een verzameling van portretten van mensen die ik tijdens mijn reizen heb ontmoet, mooie architectuur, botanische planten en andere patronen die ik tegenkom in de natuur en veel meer moois dat ik op mijn reizen tegenkom.

Hopelijk inspireert het jou om ook de wereld in te trekken of de prachtige diversiteit van onze wereld in huis te halen.

Veel plezier!

Alle werken