Glooiend landschap in oker en paars, abstract schilderij van akkerbouw met op de achtergrond bergen

- Werkcode: 1 072 098

MadameRuiz over Glooiend landschap in oker en paars, abstract schilderij van akkerbouw met op de achtergrond bergen

Glooiend landschap in oker en paars

Een abstract schilderij in digitale olieverf van akkerbouw met op de achtergrond bergen. Met warme kleuren en het ruige landschap op de achtergrond waan je je direct op vakantie. Een mooie wolkenlucht met hemelsblauw en wolken van roze en paars met een vleugje warm beige geel, geven het geheel een zeer warme uitstraling.

Het schilderij is abstract, maar ook direct herkenbaar door de duidelijke horizon die de bovenkant van het schilderij met de onderkant scheidt. Het doet door het duidelijke kleurcontrast denken aan de colorfield paintings uit het abstrac expressionisme van o.a. Mark Rothko. Tegelijkertijd is dit werk veel figuratiever en herkennen we er een prachtige natuur in.

De akkerbouw is opgebouwd in teinten bruin, oker, oranje, met vleugjes rood.

Wanneer je inzoomt op het schilderij zie je de structuur van de kwast duidelijk terugkomen in dit digitale kunstwerk.
MadameRuiz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MadameRuiz

Ik ben MadameRuiz, kunstenares van beroep. Mijn echte naam is Miriam Groenen, maar ik ben getrouwd met Kristian en Ruis is de naam van mijn man. Dat maakt mij dus op twee manieren MadameRuiz. En geef nou toe, Ruiz klinkt toch net wat exotischer dan Ruis :) Daarnaast hebben we samen twee zoontjes, Gideon en Viktor, sta ik als kunstdocent voor de klas en ben ik zangeres met mijn band The Marrows. Met onze band maken we tweestemmige acoustische versies van voornamelijk pop en countrymuziek en zijn we te boeken als duo en als kwartet.

Ik hou enorm veel van alles wat met kunst, cultuur en creativiteit te maken heeft. Ervaren, creëren, doceren en communiceren. Via taal, beeld, non-verbaal en via de muzikale stem.

Als kunstenares maak ik vooral veel inkt portretten in opdracht. Ik ben bekend geworden met mijn inkt portretten via het televisie programma VTWonen Weer verliefd op je huis (februari 2021). Ik maak veel inkt portretten van én voor particulieren; van zwangerschapsportretten, huwelijksportretten, kindportretten, liefdesportretten en familieportretten tot portretten van huisdieren zoals honden, katten, paarden en vogels. Deze inkt portretten zijn overigens allemaal handwerk, getekend en geschilderd met oost indische inkt op aquarelpapier.

Sinds driekwart jaar (maart 2022) maak ik ook veel digitale schilderijen die ik verkoop hier via Werk aan de Muur. Een super leuke nieuwe uitdaging en inmiddels siert mijn digitale werk al bij veel mensen aan de muur. Super leuk

Alle werken van MadameRuiz


Waarom je kiest voor Glooiend landschap in oker en paars, abstract schilderij van akkerbouw met op de achtergrond bergen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Glooiend landschap in oker en paars, abstract schilderij van akkerbouw met op de achtergrond bergen

Koop dit digital art werk Glooiend landschap in oker en paars, abstract schilderij van akkerbouw met op de achtergrond bergen van MadameRuiz als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 072 098
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden