Godddelijk licht

van Ilse Schoneveld

Godddelijk licht van Ilse Schoneveld

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293611
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

De natuur is voor mij een enorme inspiratiebron. Het wandelen in de prachtige omgeving van Arnhem geeft me heel veel rust. Dan zie ik de mooiste details. Het zijn juist de kleine motieven en de kleine details die mijn oog vinden. De structuur van het strand, de druppel op een blad en de vormen in de wolken die mijn aandacht trekken.Met deze details maak ik nieuwe beelden die iets raadselachtigs hebben en tegelijkertijd het gevoel van innerlijke rust oproepen.

Dit werk wordt aangeboden door Ilse Schoneveld

Ilse Schoneveld profielfotoIk ben Ilse Schoneveld, bachelor in art, master in science. Ik ben zelfstandig kunstenaar en kunst-educator werkzaam onder de naam Blik op Kunstwerk. Mijn digitale werk dat ik hier toon is slechts een deel van mijn passies. Mijn werk gaat veelal over macht en onmacht met betrekking tot tijd, deze onmacht geef ik vorm in organische vormen versus de macht als geometrische vormen. Voor mij is het maken van kunst een tijdelijke ontsnapping uit de hectiek van het dagelijks leven. Voor mijn toeschouwer wens ik dat de beschouwing van mijn werk, hen ook tijdelijk afleidt van de dagelijkse beslommeringen.

Alle werken