Goedemorgen Breda Spanjaardsgat!

van JPWFoto

Goedemorgen Breda Spanjaardsgat! van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 506196

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 86 gratis verzending!

Omschrijving

Zeg je Breda, dan zeg je Breda Spanjaardsgat. Voor iedereen die de stad kent is dit de eerste karakteristieke blikvanger die in beeld komt. En terecht, want hier komen veel historische belangrijke zaken van Breda samen in één beeld. Natuurlijk de Grote Kerk en het Kasteel van Breda (KMA), maar ook het vroegere postkantoor en de Spinola. Iedere aanblik van dit deel van Breda is weer even mooi. Dit keer als een foto die gemaakt is in de vroege ochtend, terwijl de zon de eerste warme stralen de lucht in werpt. Hierdoor ontstaat er een mooi warm decor.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken

Klantfoto's: Goedemorgen Breda Spanjaardsgat! van JPWFoto

Klantfoto: Goedemorgen Breda Spanjaardsgat! van JPWFoto, als behang